Dürr Afzuigmotoren

Dürr afzuigmotoren

Dental Service Jansen kiest alleen voor betrouwbare kwaliteit. Dit geldt vanzelfsprekend ook voor afzuiging, compressie, hygiëne en beeldbewerking. (Voor beeldbewerking werkt Dental Service Jansen samen met gespecialiseerde partners).

Het Duitse bedrijf Dürr is een leidend bedrijf in de Dentale wereld en altijd vernieuwend bezig, Dental Service Jansen volgt ook regelmatig trainingen bij het bedrijf uit Bietigheim Bissingen.

Dürr V serie

Dürr V-Serie

De V-serie die wordt gebruikt wanneer de separatie van lucht, vloeistof en amalgaam plaatsvind in de unit.
Deze serie kenmerkt zich door zijn hoogwaardige robuuste motoren. Het vacuümgedeelte is extreem corrosiebestendig, de V300S en de V600 hebben kunststof schoepen om het vacuüm te creëren en de V900S en de V1200S hebben gecoate aluminium schoepen. Door deze lichte en toch sterke materialen te gebruiken bereiken deze machines binnen enkele seconden hun maximale vacuüm.


Dürr VS Serie

Dürr VS-Serie

De VS-serie die wordt gebruikt voor natte afzuiging kenmerkt zich door zijn hoogwaardige robuuste motoren. Door zijn galvanisch gecoate schoepen en behuizing is deze serie extreem corrosiebestendig. Zijn innovatieve 2 traps separering zorgt ervoor dat deze machines nagenoeg niet gevoelig zijn voor schuimvorming waardoor de bedrijfszekerheid ook blijft gewaarborgd. De aandrijflijn loopt via 1 as welke wordt gebruikt voor de aandrijving van de separatie van de lucht en het vloeistof, daardoor blijven de machines van Dürr mooi compact. De amalgaamseparatie geschied vervolgens door het plaatsen van een CA4 amalgaamseparator. Deze wordt geplaatst tussen de afvoer van de VS afzuigmotor en het gemeentelijk riool.


durr ca4 amalgaamafscheiderDürr CA4 Amalgaamafscheider

CA4, de Dürr amalgaamafscheider voor gebruik met de VS-Serie afzuigmotoren. Ernaast afgebeeld is de CAS 1, de amalgaamafscheider voor gebruik in de unit bij V-Serie afzuigmotoren.


 

Top