BQE Werkstoelen

Dynamic-Stoel

Dynamic Stoel

De “Dynamic” is een stoel met zeer specifieke eigenschappen. Het gepatenteerde schaarmechanisme zorgt ervoor dat de rugsteun automatisch naar de rug toe komt. Door deze unieke eigenschap wordt de lage rug zeer goed gestabiliseerd. Voor een optimaal gebruik van de “Dynamic” stoel is een juiste instructie en instelling nodig.


Back Up

De Back Up van BQE heeft een unieke “waterval” zitting. Daardoor is er bij een juiste afstelling van de stoel geen afknelling van de benen. Het hoger zitten ontlast de rug en verbetert de houding. De voorzijde van de zitting is instelbaar d.m.v. een  hydrolische drukknop maar ook is de stoel te verkrijgen met een mechanische draaiknop. De stoel krijgt daardoor een zeer brede toepassing en is geschikt voor zowel computerwerk als vele toepassingen in het medische circuit.


ErgoSolex CM

De “ErgoSolex” is een werkstoel en tevens stasteun welke zodanig ontworpen is dat er zowel staande als zittende werkzaamheden op een verantwoorde wijze kunnen worden uitgevoerd.


correct-sit

CorrectSit

De “CorrectSit” is een werkstoel waarbij de driehoekige zitvorm (conform “Dynamic”) gecombineerd is met eenvoudig te bedienen instelmogelijkheden. Hierdoor is snel wisselen van houding mogelijk en kunnen ook meerdere gebruikers elkaar afwisselen. De “CorrectSit” is niet gewichtsafhankelijk, de zitting en rugsteun kunnen onafhankelijk van elkaar worden ingesteld.


BQE Comfort Move

ComfortMove

De “ComfortMove” is de enige BQE stoel met vierkant zadel. Deze stoel combineert een dynamisch opgehangen rugsteun met een comfortabel 5 cm dik dynamisch opgehangen zadel. Door de slimme ophanging van zitting en rugleuning gecombineerd met de dikke bekleding kunnen beiden meebewegen met de gebruiker. Hierdoor wordt de rug optimaal ondersteund bij licht wisselende houdingen.

Top