Dürr Compressoren

Dürr compressoren

Dental Service Jansen kiest alleen voor betrouwbare kwaliteit. Dit geldt vanzelfsprekend ook voor afzuiging, compressie, hygiëne en beeldbewerking (voor beeldbewerking werkt Dental Service Jansen samen met gespecialiseerde partners).

Het Duitse bedrijf Dürr is een leidend bedrijf in de Dentale wereld en altijd vernieuwend bezig, Dental Service Jansen volgt ook regelmatig trainingen bij het bedrijf uit Bietigheim Bissingen.


Membraam drogerMembraam droger

De compressoren van Dürr zijn uitgerust met een membraamdroger. Deze membraamtechniek zorgt ervoor dat zelfs bij een ruimtetemperatuur tot 40 graden Celcius de temperatuur in de droger wordt teruggebracht tot 5 graden Celcius, dit omdat koele lucht minder vocht kan vasthouden.

Omdat koele lucht minder vocht vasthoudt is dit de perfecte manier om zonder een onderbrekende regeneratietechniek de hele dag door uw lucht droog te houden. Ook de meeste “oude” Dürr compressoren zijn om te bouwen van een drogeluchtkolom (regeneratietechniek) naar een membraamdroger!

Waarom is droge lucht belangrijk voor uw praktijk? Bovenal wilt u natuurlijk de elementen perfect kunnen droogblazen. Uw hoekstukken en motoren zullen langer meegaan wanneer er droge lucht doorheen gaat. Is het niet voor de koeling en levensduur van uw micromotoren dan is het wel voor de aandrijving en levensduur van uw turbines.


Duo Compressor Duo Compressor

De compressoren van Dürr produceren olievrije, droge en hygiënische lucht. Door de nieuwste membraamtechniek en de antibacteriële binnencoating van de luchttank bent u altijd verzekerd van hygiënische smaak- en geurvrije lucht. Ook kunnen de nieuwste compressoren net zoals de Amalgaamafscheider CA4 worden aangesloten via de Tyscor Pulse zodat de staat van de compressor op uw computer is te volgen. (Tyscor Pulse binnenkort verkrijgbaar, op onze site bij nieuws te                                       zien wanneer).
Er is een keuze uit compressoren zoals de Duo Tandem, voor een praktijk met maximaal 3 stoelen, waarvan 2 gelijktijdig in gebruik, tot de Quattro Tandem, voor een praktijk tot maximaal 16 stoelen, waarvan 10 gelijktijdig in gebruik.
Dus voor iedere praktijk groot of klein, er is altijd een geschikte Dürr compressor.

Bekijk de brochure van de Dürr Tyscor Pulse

Top