Wie we zijn

Wie zijn wij?

DSJ staat voor Dental Service Jansen. Service staat voorop, geen centrale planning, maar rechtstreeks contact met uw monteur voor al uw vragen, bestellingen, storingen e.d. Vandaar het logo met een hoofdletter S.

Waarom Dental Service Jansen?

In het verleden ben ik, Ron Jansen, in diverse branches werkzaam geweest, maar mijn jaren als monteur bij Megadent te Beuningen en later XO-Care te Wijchen zijn mij altijd als erg positief bijgebleven, ik heb het werk altijd met veel plezier gedaan. Het directe contact met de klant en het kennen van de praktijk, waardoor ik u de juiste service kan verlenen, heeft mij doen besluiten in 2011 te beginnen als zelfstandige dentale monteur.

Vanzelfsprekend bent u niet alleen afhankelijk van mij. In vakantieperiodes of tijdens ziekte zijn er nog 3 andere zelfstandige collega monteurs die u te allen tijde ook goed van dienst zullen zijn.

Top